Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων το 1o Συνέδριο για τον Μυθικισμό. Δείτε το πρόγραμμα [VIDEO]

sel1

 

 

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) και η αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης” είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει την Κυριακή 22 Μαΐου το 1ο Πανελλαδικό Συνέδριο για τον Μυθικισμό, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, το mythcon.gr, αναρτήθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, οι εργασίες του Συνεδρίου έχουν χωριστεί σε τέσσερις ενότητες, θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν στις 7, περίπου, το απόγευμα.

 

μυθοΗ αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης” του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), που θα φιλοξενήσει στις 22 Μαΐου τις εργασίες του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου για τον Μυθικισμό.

Και άλλες λεπτομέρειες…

– Για τις ανάγκες καλύτερης επικοινωνίας της διοργάνωσης με τους συμπολίτες μας, κατασκευάσαμε ένα ειδικό promo video, το οποίο καλούμε τους φίλους και επισκέπτες της σελίδας μας να κοινοποιήσουν όπου κρίνουν απαραίτητο.

– Οι εργασίες για την έκδοση των Πρακτικών του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου για τον Μυθικισμό συνεχίζονται κανονικά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο τόμος “Ιησούς και Μύθος” (εκδ. Δαιδάλεος) θα είναι διαθέσιμος για το κοινό στο χώρο του Συνεδρίου κατά τις 22 Μαΐου.

– Θερμές ευχαριστίες: 1) Στην Πολιτιστική ιστοσελίδα “Φρυκτωρίες” που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να καλύψει τις εργασίες του Συνεδρίου μας με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό, 2) Στις εκδόσεις iWrite για το τιμής ένεκεν τύπωμα προγραμμάτων και μπάνερ της εκδήλωσης, 3) Στους εθελοντές και εθελόντριες που πρόκειται να συνδράμουν στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, 4) Στους φορείς, στους δημοσιογράφους και στις ιστοσελίδες που φροντίζουν/φρόντισαν για τη διάδοση της είδησης που αφορά στη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

– Για τις ανάγκες των ομιλιών των καλεσμένων μας από το εξωτερικό, θα υπάρχει διερμηνεία στα ελληνικά.

– Σε όσους φίλους και φίλες μας τιμήσουν με την παρουσία τους, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης των εργασιών του Συνεδρίου.

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + sixteen =