Mythcon.gr, η ιστοσελίδα του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου για τον Μυθικισμό

Mythconlog

 

 

Από την αναγγελία της πραγματοποίησης του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου για τον Μυθικισμό εντός του 2016, πέρασαν αρκετοί μήνες. Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πώς όλο αυτό το διάστημα μείναμε άπραγοι. H διορία για τις αιτήσεις συμμετοχής εξέπνευσε, οι τελευταίες αξιολογήθηκαν και τελικά καταλήξαμε, σε πρώτη φάση, στην αποδοχή 11 προτάσεων από Έλληνες μελετητές, που θεωρούμε ότι καλύπτουν επαρκώς ποικίλες εκφάνσεις θεμάτων που άπτονται του Μυθικιστικού πεδίου έρευνας. Είναι, πάντως, γεγονός πως οι τίτλοι των ομιλιών και οι περιλήψεις αυτών (που θα έχετε τη δυνατότητα να αναγνώσετε προσεχώς) προαναγγέλουν την πραγματοποίηση μιας υψηλής ποιότητας -και με μεγάλο δείκτη πρωτοτυπίας ως προς τις θεματικές της- εκδήλωση, με ελεύθερη, φυσικά, είσοδο.

Παράλληλα, η οργανωτική επιτροπή τρέχει τις τελευταίες εβδομάδες διάφορα ζητήματα που αφορούν την εύρεση χώρου για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, αλλά και… μεταφραστών/διερμηνέων, μιας και μπορούμε πλέον να σας πληροφορήσουμε ότι ο διακαής μας πόθος για τουλάχιστον μία συμμετοχή από το εξωτερικό, δεν φαντάζει και τόσο ουτοπικός.

 

Η ιστοσελίδα

Μία περίπου εβδομάδα πριν αφήσουμε πίσω μας τον Οκτώβριο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε την έναρξη λειτουργίας της επίσημης ιστοσελίδας για το όλο γεγονός. Πρόκειται για το mythcon.gr το οποίο μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει να γεμίζει με υλικό. Θα έχετε έτσι την ευκαιρία να πάρετε μία πρώτη γεύση για το προφίλ του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου για τον Μυθικισμό, τους συμμετέχοντες, τη φύση των ομιλιών και σταδιακά άλλες πληροφορίες και εκπλήξεις που δεδομένα θα προκύψουν.

 

Έλληνες Μυθικιστές – 25/10/2015

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =