Δημοσκόπηση για την ιστορικότητα του Ιησού. Η γνώμη σου μετράει

Κάτι περισσότερο από δύο χρόνια μετά τη διενέργεια της πρώτης μας ανοικτής δημοσκόπησης, οι Έλληνες Μυθικιστές φέρνουμε και πάλι στη διάθεσή σας το δεύτερο (ελαφρώς διαφοροποιημένο) ερωτηματολόγιό μας, ώστε να ανιχνεύσουμε την εικόνα που έχουν οι φίλοι και επισκέπτες της σελίδας μας για την ιστορικότητα του Ιησού και τον Μυθικισμό. Γίνεται κατανοητό το γεγονός ότι η δυνατότητα διάδοσης της εν λόγω έρευνας σε συγκεκριμένο κοινό επηρεάζει οπωσδήποτε και τα αποτελέσματά της (με λίγα λόγια δεν υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι διεξάγεται μία πανελλήνια έρευνα που απευθύνεται στον μέσο Έλληνα).

Σας καλούμε λοιπόν να μεταβείτε στη σελίδα της νέας δημοσκόπησης και να απαντήσετε στις 10 ερωτήσεις (8 πολλαπλής επιλογής + 2 ανάπτυξης) σχετικές με τα θέματα που διαβάζετε στο mythikismos.gr Η άποψή σας θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς εισπράττετε τη δημόσια συζήτηση αναφορικά με την ιστορικότητα του Ιησού στη χώρα μας, καθώς επίσης και τη δουλειά που γίνεται στην ιστοσελίδα μας. Η όλη διαδικασία δεν πρόκειται να σας πάρει πάνω από 5 λεπτά (σε περίπτωση που αποφασίσετε να απαντήσετε σύντομα στις δύο ερωτήσεις “ανάπτυξης” που συμπεριλαμβάνονται στη φόρμα των ερωτήσεων).

Η online έρευνα θα παραμείνει ενεργή για μερικές εβδομάδες και ύστερα θα προβούμε στη συλλογή και παρουσίαση των αποτελεσμάτων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας, ζητώντας παράλληλα τη βοήθειά σας στη διάδοσή της.

Μεταβείτε στο ερωτηματολόγιο της νέας δημοσκόπησης πατώντας εδώ.

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =