Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο των Ελλήνων Μυθικιστών

survey image

Υποδεχόμαστε το 2018 με έναν πρωτότυπο τρόπο που φιλοδοξεί να καταδείξει συγκεκριμένες τάσεις γνώμης, είτε αυτές αφορούν τους επισκέπτες και φίλους της σελίδας μας, είτε άλλα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας που πιθανότατα δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή με τις θέσεις του Μυθικιστικού ρεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να συμπληρώσετε το ανώνυμο ερωτηματολόγιό μας πάνω σε 8 ερωτήματα (τα 6 από τα οποία πολλαπλής επιλογής) που παρουσιάζουν εξαιρετικό -κατά τη γνώμη μας- ενδιαφέρον. Η άποψή σας θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς εισπράττετε τη δημόσια συζήτηση αναφορικά με την ιστορικότητα του Ιησού, τις ρίζες του Χριστιανισμού και μια σειρά από ζητήματα που άπτονται της Μυθικιστικής έρευνας. Η όλη διαδικασία δεν πρόκειται να σας πάρει πάνω από 5 λεπτά (σε περίπτωση που αποφασίσετε να απαντήσετε σύντομα στις δύο ερωτήσεις “ανάπτυξης” που συμπεριλαμβάνονται στη φόρμα των ερωτήσεων).

Η online έρευνά μας θα παραμείνει “ανοικτή” έως τις 31 Ιανουαρίου και τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από νέο άρθρο στο mythikismos.gr τα πρώτα 24ωρα του Φεβρουαρίου.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας.

Έλληνες Μυθικιστές, 8/1/2018

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε το ανώνυμο ερωτηματολόγιό μας.

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 7 =