Το Αρχέτυπο του Ήρωα: Το νέο ντοκιμαντέρ των Μυθικιστών του Μιλγουόκι [VIDEO]

 

βατμαν

Το trailer του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει πυρετωδώς τους τελευταίους μήνες, έδωσε στη δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες η ομάδα των Μυθικιστών του Μιλγουόκι (www.mythicistmilwaukee.com). Πρόκειται για το “Batman and Jesus” (“Το Αρχέτυπο του Ήρωα” η απόδοση που επιλέξαμε για την ελληνική γλώσσα) σε σκηνοθεσία Josef K. Richards, στο οποίο αναδεικνύονται η διαχρονικότητα των αρχετυπικών στοιχείων των θεών και ηρώων, πάντα σε σχέση με την προβληματική γύρω από την ιστορικότητα του Ιησού.

Αν και στο πρώτο trailer δόθηκε περισσότερo βάση στο στοιχείο του εντυπωσιασμού (χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μία πραγματική χριστιανική εκκλησία άλλαξε ντεκόρ για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ), αξίζει να αναφέρουμε ότι στο φιλμ συμμετέχουν με συνεντεύξεις τους ορισμένοι από τους σημαντικότερους σύγχρονους Μυθικιστές, όπως οι Δρ. Robert Price, Δρ. Richard Carrier και David Fitzgerald.

Οι Έλληνες Μυθικιστές έχουν πάρει ειδική άδεια για τον υποτιτλισμό και προβολή της ταινίας εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017 στη χώρα μας. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι μέσω της ιστοσελίδας μας και του λογαριασμού μας στο facebook.

Πατήστε εδώ για να δείτε το υποτιτλισμένο trailer του ντοκιμαντέρ “Το Αρχέτυπο του Ήρωα”.

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =