Έρχεται η νέα εκρηκτική Μυθικιστική τριλογία του David Fitzgerald

David_Fitzgerald_2014

 

Ο David Fitzgerald αποτελεί έναν από τους διασημότερους Αμερικανούς Μυθικιστές. Το βιβλίο του “Nailed: Ten Christian Myths that show Jesus never existed at all” που εκδόθηκε το 2010, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα περισσότερο συγκροτημένα, εκλαϊκευμένα και ενδιαφέροντα συγγραφικά έργα που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία δεκαετία αναφορικά με την αμφισβήτηση της ιστορικότητας του Ιησού, προκαλώντας συχνά πυκνά το ενδιαφέρον δημοφιλών ΜΜΕ.

Πριν από μερικές ημέρες, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Fitzgerald ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την επικείμενη κυκλοφορία της συνέχειας του Nailed. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι εργαζόταν για το συγκεκριμένο project αρκετά χρόνια και στόχος του ήταν να καταδείξει πώς ακριβώς ξεκίνησε ο χριστιανισμός χωρίς έναν ιστορικό Ιησού.

Το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν ένα ογκώδες βιβλίο 900 (!) συνολικά σελίδων, υπό τον τίτλο “Jesus: Mything in action“, το οποίο εν τέλει “έσπασε” σε τρεις τόμους.

 

fitzgerald

 

Ερχόμενοι σε επαφή με τον D. Fitzgerald, πληροφορηθήκαμε ότι η κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης αυτής Μυθικιστικής τριλογίας θα γίνει ταυτόχρονα (και τα τρία, δηλαδή, βιβλία θα κυκλοφορήσουν την ίδια περίοδο), πιθανότατα εντός του μήνα ή το αργότερο τον Απρίλιο. Από τη μεριά μας ευχόμαστε καλοτάξιδα και να διαβαστούν από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους του Δυτικού Κόσμου. Ο πολιτισμός μας το έχει ανάγκη…

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =